these guy’s
are good!

Toernooi Organisatie

Het organiseren van een darttoernooi is een goede manier van het geven van entertainment voor een avond, een hele dag of zelfs een weekend. Indien goed uitgevoerd, zal het zeer succesvol en plezierig voor alle deelnemers en bezoekers.

Het organiseren van een darttoernooi is niet zo eenvoudig als het lijkt. DYM heeft veel ervaring in het organiseren van toernooien en het leiden ervan. Wij kunnen u dan ook als geen ander adviseren en begeleiden in het succesvol maken van uw toernooi.

Een lokaal toernooi van elke omvang kan heel leuk zijn, geld voor uw organisatie opbrengen en mensen van buiten de regio aantrekken voor wat frisse concurrentie. Of het nu om jeugd of volwassene gaat, een geslaagd toernooi begint altijd met de best mogelijke organisatie. Van de inschrijving tot de prijsuitreiking is het hele toernooi bij ons in goede handen.

Wij werken met zeer ervaren mensen die op de grootste toernooien actief zijn. Daarnaast kunnen wij natuurlijk zorgen voor de aanwezigheid zijn van de beste spelers op uw toernooi.