these guy’s
are good!

Sportservice

Specialist in sportkader
Sportservice DYM geeft advies over uiteenlopende onderwerpen en biedt praktische hulp, bijvoorbeeld rond medische begeleiding, financiële administratie en locatiebeheer. Overheden, sportverenigingen, scholen, bedrijven, instellingen en andere organisaties en personen die actief zijn in de sector darts, kunnen voor hulp en ondersteuning bij ons aankloppen.

Het servicepakket bestaat onder meer uit het opzetten en uitvoeren van het darts beleid. Het aanbod loopt uiteen van financieel en juridisch advies tot suggesties voor ledenwerving. Daarnaast hebben we een ruim aanbod voor onderwijs- en welzijnsinstellingen, sportservicebureaus en lokale sportraden.

Ons team van experts staat voor u klaar

Het uit handen geven van uw technische, organisatorische en administratieve zaken aan het team van D.Y.M. helpt u om de handen vrij te houden voor het echte werk. Voor een advies op maat voor u of uw organisatie kunt u contact opnemen met Dart Youngstars Management. Bel of e-mail voor meer informatie of persoonlijk contact met onze adviseur.