these guy’s
are good!

Reis & Verblijf

Reis

Gaat u naar een Internationaal of meerdaags darttoernooi? Dan moet er een hoop geregeld worden zoals reis, verblijf en inschrijvingen. Allereerst moet je naar de bestemming reizen. Dat kan vaak op vele manieren, maar per manier kan er veel geld worden bespaard. Gewoon omdat de ene aanbieder of route net even goedkoper is dan de ander. Door gebruik te maken van onze ervaring kunt u dus flink besparen op de reiskosten.

Verblijf

Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u meestal ook nog een verblijfplaats nodig. Verblijft u liever in een hotel, een bungalow of een B&B of misschien op een camping? We hebben de belangrijkste aanbieders van diverse accommodaties op een rijtje gezet, u hoeft alleen uw voorkeur aan
te geven.

Dan zijn is er nog de afhandeling van de inschrijving voor een of meerdere
toernooien; wanneer is de inschrijving gesloten? Is de betaling aangekomen? Dankzij onze jarenlange relatie met diverse toernooi organisaties kunnen we ook deze zorg voor u wegnemen en hoeft u zich slechts te concentreren op het spelletje. Rest ons nog een ding. U een goede reis en een fijn verblijf te wensen!

D.Y.M.- Reis & Verblijf

Persoonlijke service
Dart Youngstars Management is geen callcenter, bij ons bent u geen nummer! Onze business medewerkers werken elk dossier zelf volledig uit zodat u als klant steeds 1 vaste contactpersoon heeft.

Zorgeloos reizen
U concentreert zich tijdens uw reis 100% op uw reisdoel. D.Y.M. zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw reis en verblijf. Van het boeken van vliegtuigtickets en hotels tot het regelen van uw visum of luchthaventransport.

Voordelige tarieven
Met behulp van ‘more=less technieken’ profiteert u van aanzienlijke besparingen bij al uw boekingen. In het doolhof van tarieven vinden wij altijd de snelste en voordeligste weg.