these guy’s
are good!

Over ons

Sinds 2006 spant Dart Youngstars Management zich in voor het begeleiden van individuele dart talenten tijdens hun carrière. D.Y.M. begeleidt en ondersteunt aanstormend sportief talent volgens een ‘Totaal Concept’. Naast zakelijke aspecten wordt er door D.Y.M. namelijk volop aandacht besteed aan sociale en maatschappelijke aspecten die belangrijk zijn voor de carrière en de persoonlijke ontwikkeling van topsporters. D.Y.M. beschikt hiervoor over een team van ‘in house’ specialisten.

Gedurende de afgelopen jaren heeft D.Y.M. zich ook een betrouwbare partner getoond voor (horeca) ondernemingen en organisaties die de dartsport een warm hart toedragen. Of het nu gaat om het beheren van de website, oprichten van een dartclub, managen van alle darts gerelateerde zaken in uw naam of het organiseren van competities en toernooien alsmede marketing, D.Y.M. neemt u met plezier deze zaken uit handen zodat u zich met uw “core business” kan bezighouden.
Dat is wat wij noemen sportservice.

Door onze lange ervaring in het internationale dartcircuit weet D.Y.M. exact de weg met betrekking tot het daarbij komende reizen en verblijf tijdens de evenementen. D.Y.M. is dan ook trots op het feit dat steeds meer onafhankelijke spelers en liefhebbers gebruik maken van onze Reis & Verblijf service.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het organiseren van uiteenlopende dart evenementen. Een middag/avond entertainment met een bekende dartsspeler voor een demonstratie, clinic of exhibitie maakt het extra aantrekkelijk om op uw feestje aanwezig te zijn.

Meer informatie over onze diensten kunt u vinden op de relevante pagina’s op deze website. Bij interesse of voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen per mail, telefonisch of via de contactpagina. Heel veel plezier en hopelijk tot snel!