Of het nu gaat om een gezellige avond met of een ontspannen middag met personeel en/of klanten: Een dart exhibitie of demonstratie met DYM is de perfecte invulling.

quoteDYM heeft al 7 jaar succes met entertainmentprogramma’s als “Numbers are Fun” en “Let’s train Darts”. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het organiseren van uiteenlopende dart evenementen. De dart programma’s worden door ervaren darters gepresenteerd waarbij de aanwezigen direct betrokken worden bij de invulling.

numbers are funDankzij de laagdrempeligheid van darten, betaalbaarheid en flexibiliteit van DYM is een dart feestje bij uitstek geschikt voor elk bedrijf,vereniging of school, groot en klein. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw gasten een onvergetelijke middag of avond te bezorgen.

Let's train dartsEen middag/avond entertainment maakt u nog leuker door een bekende dartsspeler uit te nodigen die tijdens de workshop een praatje maakt en samen met de deelnemers een pijltje gooit en op de foto gaat. DYM kan voor u vele (wereld)beroemde darters regelen Om bij uw feestje aanwezig te zijn!

 

 

quoteWij maken gebruik van speciaal voor bedrijfsevenementen gemaakte dartsbanen en materialen zodat iedereen veilig kan spelen. Per 8 deelnemers aan de workshop is 1 dartsbaan vereist welke wij overal in Nederland kunnen leveren.

Tevens is er de mogelijkheid om de deelnemers een set dartspijlen of een dartsbord in uw huisstijl als aandenken aan een gezellige dag mee te laten nemen.

 

DARTS EXHIBITIE & DEMONSTRATIES

kunnen worden gebruikt als.....

Een fundraising evenement voor een vereniging of goed doel

Presentatie of Prijsuitreiking

Bedrijfsfeest of Team Building Event

Als promotie op een beurs

Of gewoon om kennis te maken met uw favoriete Darts speler 

   cialis brand canada levitra buy canada cheapest generic viagra canada